Termeni si conditii

Bine ati venit pe site-ul www.startreduceri.ro

Va rugam, cititi cu atentie continutul acestei sectiuni : 

Administratorul site-ului este EDY MARKET EXCLUSIVE ONLINE S.R.L. care este inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/8115/2017 si avand Codul Unic de Inregistrare: 37672175. Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor mentionate mai jos, de aceea recomandam citirea cu atentie a acestora.

Startreduceri furnizeaza servicii clientilor sai sub rezerva urmatoarelor conditii:

Daca acceptati sa utilizati site-ul www.startreduceri.ro, acceptati si sunteti de acord cu conditiile exprimate in continuare.
Confidentialitatea datelor:

Startreduceri.ro respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor.
www.startreduceri.ro se angajaza sa Nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia. Startreduceri nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail sau datele dumneavoastra de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Drepturi de autor :

Continutul Magazinului este proprietatea www.startreduceri.ro si a colaboratorilor sai, si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul prealabil a oricaror din elementele constitutive ale continutului StartReduceri se pedepseste conform legilor in vigoare.

Denumirea si sigla care descrie denumirea sunt marci in curs de inregistrare si protejate de legile in vigoare.
www.startreduceri.ro respecta drepturile de proprietate si copyright al tertilor.

Startreduceri pune la dispozitia clientilor sai acces limitat la acest site, le da dreptul sa il foloseasca, dar nu sa modifice, sa copieze manual continutul sau sa vanda partial sau total informatiile publicate pe acest site fara acordul in scris al Startreduceri.

Utilizatorul nu va folosi logo-ul, texte sau grafica proprietare, fara acordul in scris al www.startreduceri.ro

Dispute si conflicte :

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.startreduceri.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente.Orice conflict aparut se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti. Fiind de acord cu Termenii si Conditiile, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

Copyright:
Intregul continut al site-ului 
www.startreduceri.ro este proprietatea Societatii si a furnizorilor sai, si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996).
Folosirea fara acordul Societatii, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal).
Astfel, sunt interzise in mod expres: accesarea site-ulu startreduceri.ro 
de catre dispozitive sau programe automate, sau copierea manuala a continutului, precum si citirea sau publicarea continutului de catre alte companii sau site-uri, pentru a face comparatie sau analiza in vreun fel.